Permanent Makeup

PERMANENT MAKEUP

ØYENBRYN – POWDERBROWS

Her legges det vekt på å fremheve, understreke / eventuelt forsiktig justere/ korrigere ditt naturlige uttrykk. Vi utfører både vanlig permanent make up og powderbrows hos oss.

Pris – 4500kr inkl etterfyll etter 4-8uker

ØYENBRYN – MICROBLADING

Microblading er en semipermanent makeupteknikk. Huden pigmenteres manuelt av tynne “hårstrå” i øvre hudlag. Valget av fason tegnes nøye opp for hånd på hver enkelt kunde tilpasses dine konutrer slik at du får en fasong som kler deg og ditt ansikt.

Pris – 4500KR inkl etterfyll etter 4-8uker

EYELINER

Med permanent eyeliner / vipperot-farge kan vi fremheve og markere dine øyne på en naturlig og diskre måte. Øyenfargen din vil fremstå klarere og vipperøttene forsterkes mye mer visuelt.

2500kr inkl etterfyll etter 4-8uker

LEPPER

Fyllfarge, leppekontur eller skyggeeffekt er fin måte  å fremheve dine naturlige trekk, men også forstørre leppene og gjør leppene dine “yngre”. Permanent makeup på lepper gir en helt fantastiskt effekt.

4500kr inkl etterfyll etter 4-8uker

FØFLEKK

Vi tatoverer også føflekker hos oss. Dette er en veldig populær behandling. Du kan selv velge område.  Feks du kan legge til skjønnhetsflekker eller andre plasser om det er ønskelig.

800kr inkl etterfyll etter 4-8uker

Spørmål og svar - Permanent Makeup

Nei, det kan du ikke. Du bør unngå soling av det aktuelle område i 6 uker. Bading bør også unngås i 6 uker. Spesielt klor vann. Dette er for å unngå infeksjon og for at du skal få det beste legede resultatet.

Ja, det kan du men unngå såper og strålen direkte på det tatoverte område.

Du bør unnga farging av bryn opptil 1 uke før. Lash lift og browlift må ikke utføres senere enn 4 uker før din time.

Nei, du kan ikke sminke deg etter behandling, i så fall unngå det tatoverte område. Får du brunkrem/foundation på området kan dette gro seg til å bli grått i etterkant. Leppestift o.l må heller ikke brukes på ett pr uker. Husk at hele området er ett åpent sår og vi vil ikke få bakterier o.l inn. Dette kan forårsake infeksjoner og dårligere resultat.

Nei, for at vi skal kunne ha fullt fokus på deg og dine resultater behøver vi og ha god kommunikasjon med deg som kunde alene og ikke andre forstyrrelser.

Ja, du bør unngå røyking og snusing i forkant av time da huden blir mye mer sensitiv. 

Du kan gjerne komme usminket. Hvis du sliter med munnherpes så bør du starte på antibiotika kur som du får av lege 3 dager i forveien. Hvis du har herpes virus liggende i kroppen men aldri har hatt utbrudd, så kan dette utløses med behandling. Dette har ikke noe med meg og gjøre dette er kroppen din som utløser viruset som ved en annen anledning hadde blitt utløst uavhengi denne behandlingen.

Bruker du vippeserum/brynserum må du slutte på dette 1 uke i forkant av time. Hvis du skal utføre bryn eller eyeliner behandling.

Ikke drikk alkohol 24 timer i forkant av time.

Ikke ta noe blodfortynnende, eller isotretinoin. Har du andre medisinske spørsmål ring oss i forkant.

Portfolio

Shopping Cart
Scroll to Top